Aantal personen: 4
25 minuten.
2 theelepels Exotimex Knoflook
6 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
1/2 Madam Jeanette peper
3 theelepels tomatenpuree
500 gram broccoli
zout
olie
1/2 ui
2 kopjes water
750 gram tahoe
Een flinterdunne laag rondom de tahoe vooraf afsnijden om de stremsel te
verwijderen; daarna de tahoe in lange plakken snijden en in ruime
hoeveelheid olie lichtbruin bakken en afscheppen.
10 eetlepels olie verhitten; uien, knoflook en peper hierin lichtbruin
fruiten. Tahoe hieraan toevoegen samen met de Snesie Foroe en de
tomatenpuree en 5 minuten roerbakken. Broccoli in roosjes verdelen,
hieraan toevoegen en goed omscheppen; vervolgens het water toevoegen en
het geheel 10 minuten laten sudderen.Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a.
Kotomisi Rijst,
Kouseband,
Zuurgoed,
Gebakken Banaan.
Variatietip: Voeg kouseband of paksoi toe in plaats van broccoli.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |