Tahoe met Broccoli (vegetarisch gerecht)

Tahoe met Broccoli (vegetarisch gerecht)

Tahoe met Broccoli (vegetarisch gerecht)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

25 minuten.

Ingrediënten

2 theelepels Exotimex Knoflook
6 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
1/2 Madam Jeanette peper
3 theelepels tomatenpuree
500 gram broccoli
zout
olie
1/2 ui
2 kopjes water
750 gram tahoe

Bereiden

Een flinterdunne laag rondom de tahoe vooraf afsnijden om de stremsel te verwijderen; daarna de tahoe in lange plakken snijden en in ruime hoeveelheid olie lichtbruin bakken en afscheppen.
10 eetlepels olie verhitten; uien, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten. Tahoe hieraan toevoegen samen met de Snesie Foroe en de tomatenpuree en 5 minuten roerbakken. Broccoli in roosjes verdelen, hieraan toevoegen en goed omscheppen; vervolgens het water toevoegen en het geheel 10 minuten laten sudderen.Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a.
Kotomisi Rijst,
Kouseband,
Zuurgoed,
Gebakken Banaan.
Variatietip: Voeg kouseband of paksoi toe in plaats van broccoli.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus